Viaceré/í mi píšete ohľadom stravovania

Ako sa správne stravovať, aby išli nadbytočné kilá dole, aby ste zredukovali tukové zásoby, aby sa vám upravil spánok, dvihla energia, prestali bolieť kĺby, obmedzili, alebo úplne vylúčili užívanie liekov…. atď.

ako HIPPOKRATES povedal:

„Nech jedlo je vaším liekom a liek vaším jedlom“

Páči sa mi nízkosacharidová strava…., ktorá je zameraná na konzumáciu mäsa, kde sú veľké prílohy zeleniny…

nebudem vymýšľať články, pretože na túto tému už bolo napísaných veľa ,,múdrostí“…

V tejto stránke https://www.cukrpodkontrolou.cz/, je lekármi odborne vysvetlené, prečo vylúčiť zo stravy sacharidy…

veď sa aj hovorí: CUKOR, tichý zabijak !!!

Máme tu niečo aj pre vyznávačov vegánskej kuchyne,

od Michaeli Vais! Michaela je potravinový štylista, tvorca receptov, fotograf a spisovateľka pre elavegan.com… Byť kreatívnou v kuchyni a jesť zdravé vegánske jedlo, je jej vášňou 

keď uvidíte jej stránku a fotografie receptov, ktoré vytvorila, tak vám budú tiecť sliny až po kolená…. jedzte zdravo a kreatívne 

Dobrú chuť!

www.elavegan.com

Veeeľmi dôležité JE, s akými EMÓCIAMI jedlo pre seba a svoju rodinu VARÍTE a s akými emóciami svoje jedlo KONZUMUJETE

Viete čo najviac prekysluje naše telo? …. EMÓCIE

s akou emóciou naše jedlo požívame….

takú ENERGIU si Z JEDLA BERIEME… (-/+)

a veeeeľmi dôležité je, keď svoje JEDLO aj POŽEHNÁME…

ako to robievali naši starí rodičia…

Tanier s jedlom, alebo nápoj vložíme medzi svoje dlane (kvantovanie) a požehnáme svoje jedlo:,,Požehnávam toto jedlo Láskou…. nech si moje telo z tohto jedla vezme to, čo potrebuje,, … Amen